Deze klanten gingen u voor

Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
35 berichten.
Sander en Floor Sander en Floor uit Deventer schreef op 15 maart 2024
Twijfel niet lang, Serdar en DA vloerverwarming is een supergoede keus! Heeft zich aan alle afspraken gehouden. Uitleg gegeven waar nodig. Doorgepakt bij tegenvallers en is daarbij een toffe vent om mee samen te werken. Hebben 65 m2 vloerverwarming aangelegd in een hoekhuis met serre. Er bleken wat leidingen en elektra in de vloer te liggen maar die zijn netjes omgelegd. Dubbele egalisatie bleek nodig om de vloer echt goed te krijgen want ook de plak pvc ligt er superstrak in. Niet twijfelen, bel of mail DA vloerverwarming dan komt het goed.
Jasper van Kaam Jasper van Kaam uit Deventer schreef op 20 december 2023
Vandaag heeft DA als onderaannemer bij mij thuis de vloerverwarming aangelegd. Ze waren aanwezig op de afgesproken tijd. Het werk wat ze leveren is is keuring. Ze hebben moderne machine's en gaan vakkundig te werk. De gemaakte rommel hebben ze keurig opgeruimd. Prettig in de omgang.
Sebastiaan Sebastiaan uit Epse schreef op 16 oktober 2023
Perfecte service en fijne afstemming. Bereikbaarheid is nooit een probleem. Project afgerond volgens de gemaakte afspraken. Kortom zeer tevreden over dit bedrijf.
Hans en Marieke Hans en Marieke uit Deventer schreef op 12 oktober 2023
Serdar heeft een uitstekend vloerverwarmingsbedrijf. Ze leggen de vloerverwarming in korte tijd aan en bieden vooraf zekerheid over de kwaliteit. Die zekerheid maken ze vervolgens in de praktijk zeker waar met een kwalitatief goed product. Een bedrijf om te aan te raden!
Selin Mucuk Selin Mucuk uit Losser schreef op 30 september 2023
Zeer tevreden! Veel bedrijven durfde niet om door onze moeilijke natuursteen te gaan. De mannen van DA hebben over alles na gedacht en ontzettend hun best gedaan ook nog voor een betere prijs. Een absolute aanrader!
J. Braamkolk J. Braamkolk uit Terwolde schreef op 2 augustus 2023
In juli is bij mij de vloerverwarming vakkundig en snel gelegd. Ze zijn zeer vriendelijk en meedenkend. Uiteindelijk hebben ze ook de aansluiting op de cv verzorgd zonder problemen. Binnen een dag was dit geregeld. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan voor als je vloerverwarming wilt!
Rinus Rinus uit Twello schreef op 2 juni 2023
Wat andere bedrijven niet durfden, het frezen van een harde plavuizenvloer, heeft Serdar met zijn medewerkers zonder problemen uitgevoerd. Top werk geleverd. Zeker aan te raden. Zij hebben zonder het gebruik van koelwater in de ruimten de buizen stofvrij ingefreesd. Erg vriendelijk en professioneel!
André André uit Nieuw Heeten schreef op 15 mei 2023
Goede comunicatie. Snelle afspraak en werkt snel en schoon. Denk mee aan oplossingen. Zeer aan te bevelen. Top gelegd en vlak gemaakt.
Freddy Bosgoed Freddy Bosgoed uit Deventer schreef op 12 mei 2023
Goede service, goede uitleg en goed meegedacht over wat allemaal nodig was. Klus is netjes en snel uitgevoerd. Kan iedereen aanraden om van de diensten van Serdar gebruik te maken.
Dennis Vos Dennis Vos uit Deventer schreef op 28 augustus 2022
Prima service, denkt mee en kwam zelf extra tussendoor om een gedeelte vast te leggen ivm cement dekvloer terwijl dat niet overlegt was . Prima werk geleverd nu wachten tot het kouder wordt om de vloerverwarming uit te proberen
Albert Albert uit Gorssel schreef op 20 augustus 2022
Vloerverwarmingsleidingen mooi ingefreesd. Er is volop meegedacht. Van het type verdeler tot het aanbrengen van egaline. Super snelle service ook. Degene die de egaline heeft aangebracht gaf ook nog complimenten over het freeswerk. Kortom dik tevreden.
Glenn Glenn uit Lelystad schreef op 12 juli 2022
Top werk geleverd. Zeker aan te raden. De heren hebben stofvrij en binnen een paar uur de buizen ingefreesd. Zeer vriendelijk en professioneel!
Marcel Marcel uit Winterswijk schreef op 8 juni 2022
DAVLOERVERWARMING heeft een super goede job afgeleverd. Snel! En adequaat advies gegeven over het aanleggen van een extra groep, waardoor de vloerverwarming sneller warm wordt. Zeer vriendelijke en vakkundige lui! DOEN!!!
Yilmaz Yilmaz uit Deventer schreef op 13 mei 2022
Zeer tevreden! Vriendelijk en erg kundig. Ik raad het iedereen aan! Erg blij met het resultaat
Steven van Koppen Steven van Koppen uit Apeldoorn schreef op 9 mei 2022
Zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden, deskundig, vriendelijk en snel. Zeker aan te raden.
Jan de Jong Jan de Jong uit Hummelo schreef op 7 april 2022
Wat een topbedrijf, uitstekend werk verricht op een klus die verre van standaard te noemen was. Vanaf het begin goede communicatie. Als zeer tevreden klant kan ik Serdar van harte aanbevelen, hier wordt vakwerk geleverd. Voorts ben ik ook erg tevreden over de contacten met andere bedrijven via Serdar, die aanvullend werk verrichten, denk aan het egaliseren van de vloer of het aansluiten op een ketel/warmtepomp
Sanne kettelarij Sanne kettelarij uit Deventer schreef op 28 maart 2022
Het was prettig om samen te werken met Serdar. Hij is zeer flexibel in het maken van afspraken en houdt zich hier goed aan. Ook belt hij altijd even van te voren om te checken of de afspraak door kan gaan. Van te voren een keer langs komen om met ons mee te denken was ook geen probleem. Al met al een prettige ervaring en we kunnen niet wachten tot het moment dat we de vloerverwarming kunnen gaan gebruiken!
Hans Hans uit Deventer schreef op 28 maart 2022
Heel erg blij met Serdar. Prima vloerverwarming voor goede prijs, denkt mee, heeft goed advies. Serdar heeft ook de installatie verzorgd, prima vaklui, we zijn echt tevreden!
Mustafa Mustafa uit Velp schreef op 2 februari 2022
D.A vloerverwarming ik nog ander zeggen dan TOP TOP TOP
Maria van de post Maria van de post uit Enschede schreef op 28 december 2021
Wij hebben een heerlijke warme vloer. Heel netjes erin gelegd en qua planning en communicatie echt top. Ik beveel DA Vloerverwarming van harte aan, zeer goede prijs / kwaliteit verhouding
Ahmet Kaya Ahmet Kaya uit Deventer schreef op 28 december 2021
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden ook mensen dit bedrijf van harte aan. Komen afspraken na, ze zijn op tijd, flexibel en passen zich aan waar kan. Een goed team die begrijpt dat de klant op nummer 1 staat. Daarom geven wij dit bedrijf 5 sterren.
Robbert Jan olde scholtenhuis Robbert Jan olde scholtenhuis uit Almelo schreef op 28 december 2021
Ontzettend hoge servicegraad! Contact met deze heren gezocht i.v.m. niet werkende vloerverwarming, bleek een wat ouder systeem te zijn. Men heeft gebeld met de producent en mij daarna telefonisch op weg geholpen, bleek een klein euvel. Ik zit er weer lekker warm bij!
Hans Hans uit Dronten schreef op 11 november 2021
raadt vakman aan In eerste instantie was ik rond met een ander vloerverwarminsbedrijf alleen liep de communicatie niet naar wens. Aangezien ik via Werkspoor opzoek was naar een installateur kwam ik in contact met Serdar. Deze gaf aan dat hij de gehele installatie opzich wilde nemen van a tot z. Omdat we met een deadline zaten ivm afspraken over pvc leggen was de tijd kort dag. Serdar kwam zelfs op zondag de klus thuis opnemen. Moet nu zeggen dat ze de klus super hebben uitgevoerd. Zeer vriendelijk personeel. Na tegenslag (oude leidingen lagen veelstehoog met als gevolg dat er een CV, Gas en waterleiding doorging. Alles super gerepareerd. De monteur die de verwarming heeft aangesloten was zeer deskundig en ging netjes te werk. Kreeg al snel na het leggen (sleuven moesten nog worden dichtgesmeerd) complimenten, van mensen die in veel woningen komen waar de leidingen net waren ingefreesd hoe netjes alles was aangelegd. Al met al voor ons een dikke tien voor D.A. vloerverwarming. Bv. Zal ik iedereen aanraden.
Ahmet Kaya Ahmet Kaya uit Deventer schreef op 6 november 2021
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden ook mensen dit bedrijf van harte aan. Komen afspraken na, ze zijn op tijd, flexibel en passen zich aan waar kan. Een goed team die begrijpt dat de klant op nummer 1 staat. Daarom geven wij dit bedrijf 5 sterren
Cyrille Cyrille uit Deventer schreef op 13 juli 2021
Serdar benaderd omdat een ander bedrijf zich niet helemaal aan de gemaakte afspraak hield . Wat volgt is een afspraak voor 45m2 in onze woonkamer, door zo flexibel te zijn en zijn afspraken 100% na te komen ( binnen een week al gelegd, aangesloten en al) kan ik DA-vloerverarming van harte aanbevelen! Alles liep op rolletjes, binnen een paar uur 45m er in geknald, vervolgens direct de installateur voor het aansluiten op de cv en een een aanpassing op de ketel zelf. Sneller kan gewoon niet! Bedankt voor de hele goeie en vooral snelle service Serdar!!
Jeroen Jeroen uit Elburg schreef op 11 juli 2021
Onlangs vloerverwarming laten plaatsen frezen door het team van D.A.Vloerverwarming bv. Zeer tevreden over. Ik wist nog niet precies wat ik wilde, maar ben hier goed over geïnformeerd. Ook hebben we alles besproken wat ik kon verwachten. In een dag was alles gemonteerd en zeer netjes. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede vloerverwarming. Bedankt!
Waardenburg Waardenburg uit Dronten schreef op 6 juli 2021
Ik ben super blij met dit bedrijf . Ze hebben top werk geleverd. In de toekomst mogen ze woonkamer ook van vloerverwarming voorzien. Ga zo door Sedar top top top .
Erwin Erwin uit Arnhem schreef op 4 juli 2021
Wij hebben contact gehad met de eigenaar van het bedrijf, Serdar. - Hij was echt accuraat, kwam op zeer korte termijn kijken op de bouwplaats en had direct een duidelijk verhaal wat betreft de mogelijkheden. - Daarnaast dacht hij goed mee welk type verdelers nodig waren in onze situatie en dat heeft ons veel geld bespaard. Waren we zelf nooit achter gekomen. - Komt zijn afspraken 100% na en ook de communicatie verliep prettig - Werken schoon, geen troep na het infrezen Ik ben waarschijnlijk nog wat vergeten, maar alleen al hierom willen we DA Vloerverwarming van harte aanbevelen!
Bart Bart uit Dronten schreef op 23 juni 2021
Ze hebben mij fantastisch geholpen! Ik had spoed met de klus, ze hebben er alles aan gedaan om de klus op tijd af te krijgen. Er moest door oude plavuizen heen worden gefreesd wat niet bepaald makkelijk ging. Toch hebben ze de klus zonder te klagen geklaard. Vakmensen !
Thijmen Thijmen uit Deventer schreef op 18 juni 2021
Voor onze woningrenovatie wilden wij graag vloerverwarming aanleggen op de begane grond. Via DA vloerverwarming BV was dit zo geregeld en het resultaat mag er ook wezen! Vooral over de directe en heldere communciatie alsook de flexibiliteit van het bedrijf zijn we zeer te spreken. Daarnaast is het ook een bedrijf dat met je meedenkt. Zo hebben we voor een eventuele aanbouw de mogelijkheid om de verwarming te verlengen. Kortom, een echte aanrader!
Simon Buscher. Simon Buscher. schreef op 3 juni 2021
Vlot en kundig bedrijf, wat alle beloofde afspraken na kwam en ook nog een 2e maal service verleende na bijna een jaar daar het bouwkundig nog niet mogelijk was om alles in één keer te monteren. DA heeft een provencionele vloerverwarming geleverd voor een zeer nette prijs waar we vele jaren plezier van mogen hebben
Marjoleine Marjoleine schreef op 26 april 2021
Wat een professionals zijn jullie! Jullie weten waar jullie het over hebben. Vakwerk!
Hasan Hasan uit Deventer schreef op 24 april 2021
Heel erg bedankt voor een mooi en snel afgewerkt vloerverwarming. Zeer professioneel en nauwkeurig gedaan!
Overijssel Roleplay. Overijssel Roleplay. uit Overijssel. schreef op 22 april 2021
Kortgeleden hebben we vloerverwarming laten leggen door DA Vloerverwarming, ze zijn erg sociaal en leggen duidelijk uit hoe en wat er precies gaat gebeuren. Ze leveren echt kwaliteit en zijn snel met reageren echt een aanrader!
Jeroen Jeroen uit Schalkhaar schreef op 20 april 2021
Deze montage bedrijf heeft ons uit stress geholpen. We hadden eerst afgesproken met een ander Vloerverwarming bedrijf. Alles was heel strak geplant. Maar op de dag dat ze de Vloerverwarming zouden frezen hebben ze ons afgebeld. Daarom via Google bij Davloerverwarming gekomen en de verhaal uitgelegd. De montage team is na hun werkzaamheden gekomen en de klus van ons afgemaakt. 65m2 frezen hoofdverwarming. Wij zijn zeer tevreden en erg dankbaar. Onze complimenten.